Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Друзі, хто розбирається на постільній білизні?? Натрапив на корисний сайт
Народ, привіт! Вирішив показати одним місцем, може комусь знадобиться. Останнім часом прямо біда почав помічати, що прокидаюсь розбитий, всю ніч кручусь, а вранці почуваюся, наче й не спав. Грішив на стрес, на погоду, а кохана видала: "Пора змінимо білизну на нормальну, а не цю синтетику з ринку". І тут я пішов в гугл.

Зізнаюсь, вважав, що підбір постільного комплекту - це тільки "подобається колір чи ні". Виявилося, ціла історія. Тут тобі і бязь, ранфорс, сатин... А я в таких словах не розбирався, поки не натрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Друзі, це просто скарбниця корисної інфи! Я завис десь годину. У них все як в довіднику: по поличках розписані усі типи тканин, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є табличка з описом щільності тканини та того ж, скільки там прань витримує той чи інший комплект. Дуже допомогло зрозуміти, чому один комплект коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.

З несподіваного для себе виніс:
- Виявляється, що, українські та європейські розміри сітки трохи відрізняються, і перед замовленням реально бігати з сантиметром заміряти свою ковдру, а не просто довіряти ярлику «євро».
- От чесно, не знав, що фланель в спеку — це жах, а сатин дійсно дихає, тому що в неї структура інша.
- На сайті розписано, як прати, щоб малюнок не вицвів через місяць. Це прям в точку для нас, у кого пралка працює цілодобово.

Коротше кажучи вирішив взяти спочатку один сатиновий комплект від українського бренду (підтримали так би мовити своїх). Поки все добре — сплю як убитий, білизна приємна на дотик, не ковзає й не іскрить.

Коротше, якщо ти, як і автор, до цього моменту вважали, що підодіяльник — це не та річ, в яку треба розбиратись, щиро раджу зазирнути огляд на цьому ресурсі. Це дійсно зберігає і час, і гроші на підбір та вберігає від придбання якоїсь фігні. Усім здорового сну!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)